Grid Pattern

De Meeuw Oirschot B.V.

Industrieweg 8

5688 DP OIRSCHOT

"Real connections create real value"

Wij hebben dit thema vertaald naar "samen, slimmer". Op onze stand en op side events nemen we je graag mee, hoe we "samen, slimmer" waarde kunnen creëren in elke schakel van de vastgoedketen: van het slimmer produceren en in omloop houden van gebouwen tot en met het bedenken van innovatieve woonconcepten, slimme financiering en aanbieden van flexgoed as a service.

Samen is het sleutelwoord. Samen gaat over hoe we in samenwerking met alle partijen in en om de vastgoedketen met oplossingen kunnen komen om de woningmarkt van het slot te krijgen. Samen draaien we aan de knoppen om het te kunnen regelen. 11, 12 en 13 juni zijn de belangrijkste beslissers in de RAI aanwezig. Beslissers die beschikken over grond of die willen investeren in productievolume of die beleggen in vastgoed of die een volkshuisvestingsopdracht hebben of die verantwoordelijk zijn voor wet- en regelgeving of lokaal beleid. Kortom, iedereen is van de partij.

Laten we elkaar ontmoeten op de stand 12-50  en bespreken hoe we samen, slimmer de woningvoorraad op het gewenste niveau kunnen krijgen. Nieuwsgierig naar het programma op onze stand en naar de side-events? 

Samen, slimmer produceren

De afgelopen 25 jaar is de productiviteit van de woningbouwsector met 20% gestegen (bron: ING Research). In dezelfde periode is de productiviteit van de maakindustrie verdubbeld. VDL De Meeuw heeft een oplossing bedacht om samen met de bouwsector versneld haar been bij te trekken om tot een productievolume te komen die past bij de koppositie van de Nederlandse maakindustrie en waarmee we de woningvoorraad snel kunnen vergroten.

 

Samen, slimmer ontwerpen

Welke voordelen kunnen we behalen als we werken met een gestandaardiseerd bouwsysteem waar meerdere aanbieders gebruik van kunnen maken? VDL De Meeuw heeft een oplossing bedacht waarbij architecten en bijvoorbeeld projectontwikkelaars hun eigen gebouwconcepten kunnen ontwerpen en realiseren. Allemaal gebouwconcepten met een eigen signatuur en voor verschillende doelgroepen en segmenten.

 

Samen, slimmer organiseren

Iedereen kent de voordelen van een flexibele schil bij het opvangen van pieken en dalen in de organisatie waar men werkt. Hoe zouden we ruimte kunnen ordenen als we dit principe ook kunnen toepassen in de gebouwde omgeving? Zouden we bijvoorbeeld RO-procedures kunnen vereenvoudigen en vergunningstrajecten kunnen verkorten? VDL De Meeuw biedt met flexgoed no-regret huisvestingsoplossingen waarmee we vandaag actie kunnen ondernemen om de woningcrisis op te lossen en tegelijkertijd de druk van de ambtelijke organisatie kunnen halen. 

 

Samen, slimmer projecten ontwikkelen

Laten we gewoon van start gaan. VDL De Meeuw neemt daartoe graag het initiatief door zelf en in samenwerking projecten te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in Oirschot waar we op ons bedrijventerrein 100 betaalbare woningen realiseren voor starters, gezinnen, senioren en collega’s. Hoeveel woningen kunnen we toevoegen aan de voorraad als ondernemingen beschikbare ruimte benutten voor woningbouw?

 

 

Stand 12-50