Openingskeynote: De (onderbewuste) werking van ons brein

Datum & tijd
Dinsdag 4 JUNI | 09:21 - 09:21
Organisator
PROVADA
Themabijeenkomst
Locatie
PROVADA FUTURE
Moderator
Paul Smit - filosoof en cabaretier

“Waarom mislukken onze pogingen om te veranderen zo vaak? Het draait allemaal om de samenwerking tussen onze hersendelen”, zegt Paul Smit.

Of het nu gaat om samenwerken of verandermanagement, alles draait om beïnvloeding van gedrag van mensen. In een humoristische en energieke presentatie en aan de hand van aansprekende voorbeelden gaat neurowetenschapper en filosoof Paul Smit ons op de openingsdag van PROVADA uitleggen waarom verandering zo moeilijk is..

Hij gaat daarbij in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. Zijn verhaal is onderscheidend en bevat de nieuwste inzichten. Wat werkt wel en wat werkt niet als we willen veranderen? Hoe kunnen we als mens flexibel en ontspannen in het leven staan en denken in mogelijkheden? Hoe ontstaat verbindingvertrouwen en creativiteit binnen een organisatie? 

“Onbewust neemt ons brein, dat uit verschillende delen bestaat, miljoenenmalen sneller beslissingen dan wij ons bewust zijn. In de sessie ‘Anders kijken’ zoomen we uit en kijken we vanuit nieuwe inzichten met een frisse blik naar onszelf, onze klanten en naar de organisatie. De keynote van Paul over de (onderbewuste) werking van ons brein is leerzaam, enorm inspirerend én humoristisch. Zorg dat je er bij bent!

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -

Sprekers

Paul Smit

Filosoof en cabaretier