» Home

Programma

Circulariteit: voorbij de hype
  • Ontwikkelen
  • Duurzaamheid/Circulariteit
 

Datum & tijd
Donderdag | 12:15 - 13:15
Locatie
Forum 1
Moderator
Tom van 't Hek 
Organisatie
PROVADA B.V. i.s.m. Van Wijnen, VolkerWessels Vastgoed, AM en Arcadis Nederland
Themabijeenkomst
+ Agenda 2020-06-18 12:15:00 2020-06-18 13:15:00 Europe/Amsterdam Circulariteit: voorbij de hype Steeds vaker wordt gesproken over circulariteit en het is zeker geen hype. Er worden concrete stappen genomen bewijzen de sprekers in deze bijeenkomst. Circulair bouwen gaat verder dan zorgen voor duurzame energie voorzieningen. In circulair bouwen houdt men rekening met het maximaal hergebruik van de materialen waarbij men tegelijkertijd zorgt voor maximaal behoud van de oorspronkelijke waarde van de grondstoffen. Onder leiding van Tom van ‘t Hek vertellen de panelleden, in een vraaggesprek, over de circulaire concepten die zij (reeds) hebben ingezet en zullen zij deze toekomstgerichte concrete aanpak toelichten. PROVADA - Forum 1 PROVADA B.V. i.s.m. Van Wijnen, VolkerWessels Vastgoed, AM en Arcadis Nederland info@provada.nl

Steeds vaker wordt gesproken over circulariteit en het is zeker geen hype. Er worden concrete stappen genomen bewijzen de sprekers in deze bijeenkomst.

Circulair bouwen gaat verder dan zorgen voor duurzame energie voorzieningen. In circulair bouwen houdt men rekening met het maximaal hergebruik van de materialen waarbij men tegelijkertijd zorgt voor maximaal behoud van de oorspronkelijke waarde van de grondstoffen.

Onder leiding van Tom van ‘t Hek vertellen de panelleden, in een vraaggesprek, over de circulaire concepten die zij (reeds) hebben ingezet en zullen zij deze toekomstgerichte concrete aanpak toelichten.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -