» Home

Programma

De gebouwde omgeving al in 2040 Paris Proof: maar hoe dan?
  • Duurzaamheid/Circulariteit
 

Datum & tijd
Dinsdag | 12:00 - 13:00
Locatie
Forum 1
Moderator
Bert Krikke 
Organisatie
PROVADA B.V. i.s.m. DGBC
Themabijeenkomst
+ Agenda 2020-06-16 12:00:00 2020-06-16 13:00:00 Europe/Amsterdam De gebouwde omgeving al in 2040 Paris Proof: maar hoe dan? Maak de gebouwde omgeving al in 2040 Paris Proof! Dat is de ambitie van het Deltaplan Duurzame Renovatie. Maar hoe dan? Er zijn diverse routekaarten in de maak voor iedere sector, deze moeten antwoord geven op hoe de doelstellingen van het Klimaatakkoord kunnen worden gehaald binnen die specifieke sector. Maar hoe maak je jouw eigen persoonlijke Paris Proof routekaart voor jouw gebouw, jouw gebied, jouw organisatie? Welke stappen neem je? In deze bijeenkomst maken we inzichtelijk welke stappen er te nemen zijn in de verduurzamingslag tot 2050 én welke weg je daarin kan bewandelen en hoe dan. PROVADA - Forum 1 PROVADA B.V. i.s.m. DGBC info@provada.nl

Maak de gebouwde omgeving al in 2040 Paris Proof! Dat is de ambitie van het Deltaplan Duurzame Renovatie. Maar hoe dan?

Er zijn diverse routekaarten in de maak voor iedere sector, deze moeten antwoord geven op hoe de doelstellingen van het Klimaatakkoord kunnen worden gehaald binnen die specifieke sector.

Maar hoe maak je jouw eigen persoonlijke Paris Proof routekaart voor jouw gebouw, jouw gebied, jouw organisatie? Welke stappen neem je?

In deze bijeenkomst maken we inzichtelijk welke stappen er te nemen zijn in de verduurzamingslag tot 2050 én welke weg je daarin kan bewandelen en hoe dan.

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -