» Home

Programma

Ontwikkelpotentie in de Rotterdamse Haven
  • Commercieel Vastgoed
  • Logistiek/bedrijfsruimte
  • Ontwikkelen
 

Datum & tijd
Dinsdag | 10:30 - 11:15
Locatie
Stand 12-03
Moderator
 
Organisatie
Havenbedrijf Rotterdam N.V.
+ Agenda 2020-06-16 10:30:00 2020-06-16 11:15:00 Europe/Amsterdam Ontwikkelpotentie in de Rotterdamse Haven Maarten de Wijs - Business Manager Warehousing & Distribution vertelt over ​Distripark Maasvlakte West.  Maarten geeft u een inkijkje in de ontwikkeling van dé logistieke toplocatie voor vastgoedontwikkelaars, investeerders, verladers en logistiek dienstverleners. Dit distributiepark biedt ruimte, ontwikkelmogelijkheden en hypermoderne voorzieningen. Een ideale plek om als bedrijf te groeien, te ontwikkelen en te investeren in logistiek, vastgoed en grootschalige distributie. Anne Saris - Business Manager Agrofood & Distribution neemt u mee in de lancering van de Rotterdam Food Hub. Rotterdam bouwt haar positie als grootste West-Europese doorvoerhaven voor producten uit de land- en tuinbouwsector en visserij verder uit. Onderdeel van die strategie is de inrichting van de Rotterdam Food Hub aan het Calandkanaal, bij de ingang van de Maasvlakte. Het bedrijventerrein van 60 hectare wordt speciaal ingericht om bedrijven uit de ‘agrofood’ sector optimaal te faciliteren.      PROVADA - Stand 12-03 Havenbedrijf Rotterdam N.V. info@provada.nl

Maarten de Wijs - Business Manager Warehousing & Distribution vertelt over ​Distripark Maasvlakte West

Maarten geeft u een inkijkje in de ontwikkeling van dé logistieke toplocatie voor vastgoedontwikkelaars, investeerders, verladers en logistiek dienstverleners. Dit distributiepark biedt ruimte, ontwikkelmogelijkheden en hypermoderne voorzieningen. Een ideale plek om als bedrijf te groeien, te ontwikkelen en te investeren in logistiek, vastgoed en grootschalige distributie.

Anne Saris - Business Manager Agrofood & Distribution neemt u mee in de lancering van de Rotterdam Food Hub.

Rotterdam bouwt haar positie als grootste West-Europese doorvoerhaven voor producten uit de land- en tuinbouwsector en visserij verder uit. Onderdeel van die strategie is de inrichting van de Rotterdam Food Hub aan het Calandkanaal, bij de ingang van de Maasvlakte. Het bedrijventerrein van 60 hectare wordt speciaal ingericht om bedrijven uit de ‘agrofood’ sector optimaal te faciliteren. 

 

 

- Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van wijzigingen -