» Home
Thema PROVADA 2016

Thema PROVADA 2016

The Next Step is het thema van PROVADA 2016.

In snel tempo volgen veranderingen elkaar op. Er is een nieuw, dynamisch speelveld aan het ontstaan waarop elke vastgoedpartij zijn positie voortdurend moet bepalen. O.a. Robotica, Internet of Things, Big data, gebruik versus bezit, verleiden en beleven. Met nieuwe mogelijkheden moet de volgende stap genomen worden. Vooruit kijken, denken en aanpakken. Gericht op het resultaat. Niet meebewegen is geen optie. Dus.... The Next Step.

 

Dinsdag 7 juni

Steden groeien en worden complexer. Ze transformeren in snel tempo. De stad staat hoog op de agenda van alle stakeholders. Slimme ideeën helpen om onze steden leefbaar en bereikbaar te houden en duurzaam in te richten.

 

Woensdag 8 juni

De nieuwe generatie is anders. Ze staat anders in het leven, zowel in de maatschappij als in de vastgoedsector. Welke verfrissende ideeën hebben onze gamechangers?

 

Donderdag 9 juni

Onze maatschappij is veranderd. Voor nieuwe business zijn andere modellen nodig. Wat is de impact van business innovatie op de vastgoedwereld? Welke nieuwe business modellen bieden de vastgoedwereld een duurzaam economisch perspectief?