Grid Pattern

Programma

Dare to Dream. Op 17 juni 2021 organiseren wij Taste of PROVADA, een besloten en exclusief evenement in RAI Amsterdam voor beslissers uit de publieke en private (vastgoed)sector. Invite only. 

Met een waanzinnige licht- en geluidshow, een goed gezelschap en gepassioneerde topsprekers die hun droom levendig vertolken, presenteren we een unieke belevenis. Een voorproefje van een evenement waar we al zo lang van dromen, met infotainment, muziek én netwerken met de voeten in het zand. Het is een besloten bijeenkomst en we maken gebruik van de dan geldende registratie- en testmogelijkheden voor zakelijke evenementen. Coronaproof!

Met circa 400 gasten in een anderhalvemeter opstelling is er nog volop ruimte in de zaal en kunnen we de in- en uitloop veilig faciliteren.

3 TASTE OF PROVADA 2

Programma
Onze sprekers hebben één ding gemeen en dat is hun passie. Passie voor hun vak en passie om hun boodschap met het publiek te delen. Met alle energie en overtuiging die ze in zich hebben, weten wij zeker dat ze ook u weten te inspireren. En dat is precies waar we dit jaar op inzetten met ons thema Dare to Dream. Together for a better built environment.

Vanaf 13:30 heet Presentator Frits Sissing u welkom. Hij ontvangt deze middag sprekers, architecten en artiesten aan zijn tafel. Met muzikale intermezzo’s en korte interviews presenteert hij het programma tot aan de netwerkborrel.