Grid Pattern

Slokker Bouwgroep

Hoe we vandaag bouwen en hoe we dat in de toekomst gaan doen, heeft alle invloed op de wereld van morgen. Een goede reden om te investeren in innovatieve bouwmethoden, nieuwe technieken en digitalisering van het bouwproces. Met oog voor mens en milieu. Flexibel, efficiënt en met eindproducten van uitstekende kwaliteit. Resultaten waar wij trots op zijn, omdat mensen er met plezier wonen, werken, leren, recreëren of verblijven, ook in de toekomst. Als betrokken werkgever zijn wij continue op zoek naar een goede balans tussen ervaren professionals en aanstormend talent. Zodat ervaring en vernieuwing hand in hand gaan. Wil jij deel uitmaken van ons team en samen met ons - letterlijk én figuurlijk - bouwen aan de lange termijn? Ben jij een toekomstbouwer?

Slokker Bouwgroep is actief in de markten woningbouw, onderwijs, zorg, commercieel en multifunctioneel. Met nieuwbouw, renovatie en transformatie. Een divers en breed werkterrein, dat vraagt om veelzijdige (bouw)technische kennis, intrinsieke passie voor het vak en verschillende contractvormen. Van traditionele overeenkomsten tot (voor- en achterwaarts) geïntegreerde contracten. Ontwerpen, bouwen en onderhouden. Het gebouw, de omgeving én de relatie met al onze stakeholders.

Samen met Slokker Vastgoed, Slokker Invest en Slokker International vormen wij de Slokker Groep, die (inter)nationaal actief is als ontwikkelaar, bouwer en belegger of iedere mogelijke combinatie hiervan. Sinds de oprichting van ons familiebedrijf bouwt ondertussen alweer de derde generatie aan een leefbare toekomst.

Werken bij Slokker? Bekijk de vacatures

Team Slokker

Aanwezig bij Talent Kitchen op 29 maart 2023

Eric Slokker

Algemeen Directeur

Edwin van Baal

Directeur