MAD: Making A Difference

MAD: Making A Difference

MAD Challenges

MAD (Making a Difference) is het epicentrum voor alle visies, ideeën, concepten en concrete oplossingen die transitie naar circulariteit mogelijk maken én versnellen. Concrete oplossingen in de vorm van een product, systeem, werkproces en dienst die op korte termijn een bijdrage aan de transitiedoelstellingen kunnen leveren.

Ambitie
Onze ambitie is het gezamenlijk ontwikkelen, lanceren en uitbouwen van een internationale community voor de circulaire bouwsector in de komende 5 jaar. Het faciliteert het delen van kennis en ervaringen én het matchen van ‘vraag en aanbod’. Opdrachtgevers uit de bouw- en vastgoedwereld dragen een ontwerpopdracht uit die om een circulaire oplossing vraagt. Designers gaan de challenge aan een circulaire oplossing te bedenken en deze mede te ontwikkelen en te realiseren.

Doelstelling
Onze doelstelling is het benaderen, verbinden en actief betrekken van opdrachtgevers én designers bij circulaire uitdagingen en oplossingen.

Hiervoor organiseert New Horizon jaarlijks de MAD Challenges. Deze worden gekoppeld aan twee toonaangevende evenementen, PROVADA (vastgoedontwikkeling) en Dutch Design Week (design) met Circl (-A & -E) als ‘permanente’ basis voor het gehele jaar.

Meer informatie
U kunt uw visie met ons delen en een actieve bijdrage leveren aan één van de MAD Challenges. Heeft u een ontwerpuitdaging die een circulaire oplossing vraagt? Bent u geïnteresseerd in meer informatie over dit nieuwe initiatief?

Stel uw vraag aan peter@provada.nl