Themapleinen op PROVADA

Themapleinen

Themapleinen op PROVADA

THEMAPLEINEN OP PROVADAPROVADA heeft in de loop der jaren een aantal themapleinen opgezet. De themapleinen vertegenwoordigen een branche of een onderwerp gerelateerd aan het vastgoed. Hierbij kunt u denken aan Innovatie, Retail of Transformatie.

We onderscheiden de volgende themapleinen op PROVADA:

De synergie tussen de diverse betrokken partijen op de themapleinen zorgt voor een sterke boodschap en duidelijke visie van het desbetreffende thema.


INFORMATIE OVER THEMAPLEINEN OP PROVADAWilt u meer informatie over één van de themapleinen op PROVADA? Neem dan contact op met Peter Schreuter op telefoonnummer +31 (0)30 605 14 24 of per e-mail.

 

Vastgoedmarkt Transformatieplein

THEMAPLEIN: VASTGOEDMARKT TRANSFORMATIEPLEINDe Architect, Vastgoedmarkt en Cobouw organiseren samen met de PROVADA het Vastgoedmarkt Transformatieplein.

Presenteer je aan vastgoedeigenaren

Vastgoedmarkt Transformatieplein brengt jou als architect met  vastgoedeigenaren in contact. Dit jaar richt het Transformatieplein zich op gebiedsontwikkeling. Hoe kunnen we lastige plekken in de stad weer levendig krijgen? Hoe toekomstproof is een gebied als maatschappelijke ontwikkelingen steeds sneller gaan? Transformatie van het bestaande is noodzakelijk en moet snel en slim. Architecten presenteren zich op Vastgoedmarkt Transformatieplein Meld je nu aan op Transformatieplein.nl

 

INFORMATIE OVER HET VASTGOEDMARKT TRANSFORMATIEPLEINWilt u meer informatie over het Vastgoedmarkt Transformatieplein of wilt u deelnemen aan het Vastgoedmarkt Transformatieplein? Klik hier voor meer informatie.

 

 


 

NRW Retail Plein

THEMAPLEIN: NRW RETAIL PLEINNet als voorgaande jaren biedt NRW haar leden de gelegenheid om zich te presenteren tijdens PROVADA via een gezamenlijke deelname. Dit jaar via NRW Retail Plein
Gedurende drie dagen zal NRW met haar leden een inspirerend en vernieuwend programma samenstellen waarbij inhoud en netwerken centraal zullen staan.

Deelnemen? Neem contact op met Peter Schreuter

NRW RETAIL PLEIN wordt mede mogelijk gemaakt door:

               
 

INFORMATIE OVER NRW RETAIL PLEIN                 Wilt u meer informatie over NRW Retail Plein of wilt u deelnemen aan NRW Retail Plein? Neem dan contact op met Peter Schreuter op telefoonnummer +31 (0)30 605 14 24 of per e-mail.

 

 


 

PROVADA Business Lounge

THEMAPLEIN: PROVADA BUSINESS LOUNGE


PROVADA zal in 2018 een Business Lounge opzetten waar wij u de gelegenheid bieden om op een laagdrempelige wijze deel te nemen aan PROVADA.

Uw voordeel: Alle vrijheid om over de beurs rond te lopen en tóch een eigen “landingsplek”.

De Business lounge bestaat uit een algemeen netwerkdeel, partner units, een bar en een inhoudelijk forum (geluidsdicht).

Interesse? Download hier de brochure van de PROVADA Business Lounge

Wat bieden wij?

 • Eigen unit voorzien van branding
 • Gebruik van alle faciliteiten in de lounge waaronder de bar (koffi e, thee en fris)
 • Hospitality desk voorzien van hostess
 • Logo zichtbaar op het algemene deel van de lounge
 • Logo op de maquette in de centrale hal
 • Vermelding bedrijfsnaam in de standhouderlijst (on-line en tijdens beurs)
 • Logo op de on-line plattegrond
 • 5 entreekaarten PROVADA
 • Mogelijkheid tot het organiseren van een borrel en/of lunch
  (Kosten zijn voor rekening van de organiserende partij. De afstemming over
  de borrel/lunch verloopt direct via RAI Amsterdam)


INFORMATIE OVER DE PROVADA BUSINESS LOUNGEWilt u meer informatie over de PROVADA Business Lounge of wilt u deelnemen aan de PROVADA Business Lounge? Neem dan contact op met Peter Schreuter op telefoonnummer +31 (0)30 605 14 24 of per e-mail.

 

 

PROVADA FUTURE

PROVADA FUTUREWIJ ZORGEN DAT UW ORGANISATIE VOORBEREID BLIJFT OP DE TOEKOMST

PROVADA FUTURE is het platform voor trends en innovaties met impact op de bouw- en vastgoedsector. Partners van PROVADA FUTURE maken het mogelijk om relevante innovaties, onderzoek en trends bij het grote publiek onder de aandacht te brengen.

Wat bieden wij?

 • Het hele jaar door een inspirerend programma i.s.m. o.a. Holland ConTech & PropTech ;
 • Innovatietafels: voorgeprogrammeerd netwerken naar persoonlijke voorkeur; TAKE A SEAT
 • Publicaties over innovaties, trends, startups en events via provadafuture.nl, nieuwsbrieven en social media;
 • De link tussen high tech en vastgoed;
 • Toegang tot het meest innovatieve netwerk van de bouw- en vastgoedwereld;
 • Meer dan 200 relevante start-ups;

Join us!
Wij zoeken organisaties die hun netwerk willen verbreden en van startups houden. Zij die willen leren innoveren en experimenteren. ( En )Of zij die kennis en inspiratie komen brengen.

INTERESSE IN DEELNAME? DOWNLOAD HIER ONZE BROCHURE

 

INFORMATIE OVER PROVADA FUTURE            Wilt u meer informatie over PROVADA FUTURE of wilt u deelnemen aan PROVADA FUTURE? Neem dan contact op met Peter Schreuter op telefoonnummer +31 (0)30 605 14 24 of per e-mail.