Themapleinen op PROVADA

Themapleinen

Themapleinen op PROVADA

THEMAPLEINEN OP PROVADAPROVADA heeft in de loop der jaren een aantal themapleinen opgezet. De themapleinen vertegenwoordigen een branche of een onderwerp gerelateerd aan het vastgoed. Hierbij kunt u denken aan Innovatie, Retail of Transformatie.

We onderscheiden de volgende themapleinen op PROVADA:

De synergie tussen de diverse betrokken partijen op de themapleinen zorgt voor een sterke boodschap en duidelijke visie van het desbetreffende thema.


INFORMATIE OVER THEMAPLEINEN OP PROVADAWilt u meer informatie over één van de themapleinen op PROVADA? Neem dan contact op met Peter Schreuter op telefoonnummer +31 (0)30 605 14 24 of per e-mail.

 

Vastgoedmarkt Transformatieplein

THEMAPLEIN: VASTGOEDMARKT TRANSFORMATIEPLEINDe Architect, Vastgoedmarkt en Cobouw organiseren samen met de PROVADA het Vastgoedmarkt Transformatieplein.

Presenteer je aan vastgoedeigenaren

Vastgoedmarkt Transformatieplein brengt jou als architect met  vastgoedeigenaren in contact. Dit jaar richt het Transformatieplein zich op gebiedsontwikkeling. Hoe kunnen we lastige plekken in de stad weer levendig krijgen? Hoe toekomstproof is een gebied als maatschappelijke ontwikkelingen steeds sneller gaan? Transformatie van het bestaande is noodzakelijk en moet snel en slim. Architecten presenteren zich op Vastgoedmarkt Transformatieplein Meld je nu aan op Transformatieplein.nl

 

INFORMATIE OVER HET VASTGOEDMARKT TRANSFORMATIEPLEINWilt u meer informatie over het Vastgoedmarkt Transformatieplein of wilt u deelnemen aan het Vastgoedmarkt Transformatieplein? Klik hier voor meer informatie.