» Home » PROVADA » Thema
Hoofdthema PROVADA 2017 - Connecting the Future

Hoofdthema PROVADA 2017 - Connecting the Future

HET HOOFDTHEMA VAN PROVADADe toekomst van het vastgoed staat in het teken van technologie. Zowel de bouw als het beheer van gebouwen wordt steeds meer gekenmerkt door slimme systemen, die ons leven eenvoudiger en aangenamer moeten maken. We stoppen er steeds meer techniek in en halen er steeds meer data uit. Waartoe dat leidt, mag de vastgoedbranche invullen. Daarom hanteert PROVADA in 2017 het thema: Connecting the Future!

Begrippen als digitalisering, robotisering, nanotechnologie en big data zijn onderdeel geworden van het moderne vastgoedjargon. Op steeds meer vlakken is de vastgoedwereld in staat onze levens ingrijpend te veranderen. De mogelijkheden lijken slechts te worden begrensd door maatschappelijke acceptatie: Wat vínden we er met z’n allen van? Op dat razend interessante spanningsveld speelt PROVADA uiteraard zijn verbindende rol.

Want verbinden, dat is een sleutelbegrip. Wie morgen succesvol wil zijn, zal zich vandaag moeten aanpassen. Zijn je producten toekomstbestendig? De methodes en materialen waarmee je ze maakt? Wéét je wat de klant zal verlangen? PROVADA is bij uitstek het podium waar heden en toekomst met elkaar worden verbonden.  

Connecting the Future betekent ook het koppelen van de vastgoedbranche aan voorheen compleet gescheiden werelden. We zullen moeten samenwerken met bijvoorbeeld de energiesector en de auto-industrie, om de enorme potentie van technologie te benutten. Voor die belofte maakt PROVADA zich graag sterk, komend jaar en vele jaren daarna.