Sander  Martinec  - Directeur/eigenaar Smart2IT

Sander Martinec - Directeur/eigenaar Smart2IT

Sander Martinec heeft zijn gehele carrière sterke raakvlakken gehad met de bouwsector. Eerst vanuit de IT sector, vervolgens aan de commerciële zijde in de bouw.
Vanuit een verregaande interesse in nieuwe technologieën, gesterkt door een passie voor het idee om deze nieuwe technologieën toegankelijk en easy to use te maken voor iedereen en het ondernemerschap dat in zijn bloed stroomt is Sander 10 jaar geleden begonnen met zich inzetten om bouwprocessen te digitaliseren. Sander: “Praktische digitale toepassingen maken bouwprocessen niet allen efficiënter en eenvoudiger, maar ook leuker.”

In 2014 heeft dit geleid tot de oprichting van Smart2IT samen met compagnon Gaston Smit. Beiden zijn ze overtuigt van de kracht van praktische digitale toepassingen en visuele beleving in de bouwsector.
Bovenstaande heeft inmiddels geresulteerd in meer dan 20 jaar ervaring in software, sales, ondernemerschap, startup management en de bouw. Sander heeft hierin zijn sporen verdiend, een uitgebreid netwerk opgebouwd en verregaande kennis op het gebied van het digitaliseringsproces in de bouw opgedaan. Zijn volgende stap: Met Innobrix dé schakel gaan vormen tussen de bouwer en de klantbeleving, en hiermee Nederland en de rest van de wereld de kracht van digitale toepassing en visualisatie laten ervaren