Matthijs  Emsbroek  - Business consultant Data, Analytics en Blockchain at Macaw

Matthijs Emsbroek - Business consultant Data, Analytics en Blockchain at Macaw

Ik begeleid organisaties met de toepassing van vernieuwing en innovatie in hun transformatie naar een meer data gedreven organisatie. Door bedrijfsbrede strategische doelstellingen te vertalen naar opzet en inrichting van digitale competenties. Ik daag uit op drijfveren en leiderschap.

Hiermee bied ik organisaties de mogelijkheid om snel, wendbaar en passend bij het huidige vertrekpunt op korte termijn successen te behalen. Met een gedegen aanpak wordt onafhankelijk van bestaande (organisatorische en/of technologische) belemmeringen de digitale ambities gerealiseerd.

Over macaw

We love challenges. Dat is ons motto.

Al meer dan 20 jaar creëren meer dan 250 medewerkers vooruitstrevende technologische oplossingen vanuit onze kantoren in Nederland en Litouwen. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een full service digitale partner die zich Microsoft Gold Partner en Sitecore Platinum Partner mag noemen. Wij zijn trots op al onze behaalde awards.

Wat de uitdaging ook is, wij zorgen voor de beste oplossing. Dit doen we door out of the box te denken en meerdere invalshoeken, zoals strategie, data, marketing en sales te combineren. En we doen meer dan het implementeren van de technologie, we zorgen ook voor adoptie van onze oplossing. Alleen zo dragen we echt bij aan jouw succes.

What's your challenge?