Jan-Willem  Onink  - Commercieel Directeur  van Collin Crowdfund

Jan-Willem Onink - Commercieel Directeur van Collin Crowdfund

Jan-Willem Onink (1966) is Commercieel directeur en een van de oprichters van Collin Crowdfund. Het bedrijf is sinds 2014 actief op de financieringsmarkt voor het MKB en mag zich binnen de crowdfundingbusiness in Nederland marktleider noemen.  

Het bedrijf bemiddelde sinds de start ruim 110 miljoen euro aan financieringen en heeft inmiddels 15.000 investeerders als klant.

Voor de oprichting van Collin Crowdfund, was Jan-Willem 26 jaar actief in verschillende functies binnen het bankwezen, via Credit Lyonnais en ING.

Via haar online platform slaat Collin Crowdfund een brug tussen investeerders die op zoek zijn naar meer rendement en ambitieuze MKB-bedrijven met een financieringsbehoefte. Bedrijven met een financieringsbehoefte van € 50.000,- tot € 2.500.000 kunnen terecht bij Collin.

Waar mogelijk en opportuun werkt Collin daarbij samen met onder andere banken, bedrijfskundig adviesbureaus en accountants. Om zowel de investeerder als de ondernemer optimaal succesvol te laten zijn, is de screening uiterst zorgvuldig. Zo introduceerde Collin ‘Crowdfund Coaches’ die de ondernemer begeleiden in het proces. Ook na realisatie van de lening coördineert de Crowdfund Coach de uitwisseling van informatie tussen de ondernemer en de investeerders die de lening verzorgden.

www.collincrowdfund.nl

Phone: 0031-646978478

 

 

Sprekers op PROVADA