Heimen  Visser  - Fund Manager Communication Infrastructure & Smart Cities voor Primevest Capital Partners

Heimen Visser - Fund Manager Communication Infrastructure & Smart Cities voor Primevest Capital Partners

Heimen Visser is werkzaam als Fund Manager Communication Infrastructure & Smart Cities voor Primevest Capital Partners. Hij is onderdeel van het Primevest team vanaf de start in 2018; Primevest Capital Partners is ontstaan uit een management buy-out van Bouwfonds Investment Management (Rabo Vastgoedgoed Groep). Heimen houdt zich primair bezig met de ontwikkeling van investeringsprojecten op het snijvlak van digitale innovatie en de publieke sector.

Heimen heeft een uitgebreide werkervaring van 16 jaar in de telecom en IT sector. Hij heeft gewerkt voor KPN, internet service provider Planet Internet in Duitsland en Oostenrijk, de acquisitie van IT onderneming Getronics door KPN mede begeleid en als algemeen directeur gewerkt voor Gemnet BV (het digitale netwerk dat alle 355 gemeenten in Nederland met elkaar verbindt voor vitale digitale publieke dienstverlening). Hij heeft ervaring in Sales, Business Development, Projectmanagement en Operations.
 

Vanaf 2012 was hij algemeen directeur Public Sector, waarbij met zijn team meer dan 1000 klanten van KPN in Nederland van (digitale) communicatiedienstverlening voorzien werden. Heimen is afgestudeerd Bedrijfsrecht aan de universiteit van Leiden en heeft deelgenomen aan het IMD Business School Innovation Program in Lausanne Zwitserland.