Raad van Advies

Raad van Advies


Alfred van den Bosch

"De PROVADA is een lekkere mix van ontdekken en ontmoeten. In korte tijd kun je op alle vastgoedthema’s de stand van de actuele discussies en trends langs zien komen. Het is als tapas eten, kleine hapjes die vaak naar meer smaken. En ondertussen tussen die lekkere tapas door heb je toch weer meer mensen gezien en gesproken dan vooraf gedacht."

Alfred van den Bosch

Directeur bestuurder Wooncompas
Bert Krikke

"Ik zie in de markt dat PROVADA haar plek in het vastgoedlandschap heeft veroverd. De beurs zelf, maar ook PROVADA Xperience, zijn plekken waar je als bedrijf gezien wilt worden, kennis deelt en kennis op doet. Toegevoegde waarde in de brede zin"

Bert Krikke

Directeur 4THECITY
Robert van Ieperen

"Nooit oppervlakkig, altijd gastvrij en vernieuwend. De PROVADA is sinds jaar en dag een vaste waarde waarmee we ons als Fakton sterk verbonden voelen"

Robert van Ieperen

MSc MRICS Partner Fakton
Cecile Cluitmans

“Provada heeft zich ontwikkeld van vastgoedbeurs tot hét ontmoetings- en kennisplatform voor partijen die hun stempel drukken op onze gebouwde omgeving. De vraag  ‘Are you fit for the future?’ nodigt deelnemers uit met elkaar in gesprek te gaan over trends, uitdagingen en innovaties die de komende jaren extra aandacht vragen in hun vastgoedbeleid en -ontwikkelingen. Zoals verdichting, verduurzaming van energie-, grondstoffen- en materiaalgebruik, nieuwe mobiliteit en bescherming tegen extremer weer. Eindgebruikers kijken verwachtingsvol naar onze sector. Laten we Provada benutten om aan die verwachtingen te voldoen.”

Cecile Cluitmans

Directielid Arcadis Nederland BV