Grid Pattern

PROVADA

Stand 12-55 Forum 1 Stand 12-54 - Business Lounge Stand 12-60 Arena Stand 12-66 Speakers Lounge Stand 12-73 Forum 2 Stand 12-63 - Lounge

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 26.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland.

Als vastgoedprofessional werkt u - in wisselende coalities – al jaren samen met gemeentes, beleggers, projectontwikkelaars en bouwers aan de realisatie van uw project in de wijk of de stad. Maar hoe en met wie werkt u aan de toekomst van Nederland?

De overheid en de markt moeten intensiever óf op een andere manier gaan samenwerken. Op zoek naar nieuwe sector overschrijdende samenwerkingen zoals met de energie-, technologie- en de mobiliteitssector. Of het nu gaat om de stikstofproblematiek en de gevolgen daarvan voor de woningbouw; om de energietransitie en de betaalbaarheid daarvan; of om de strijd tegen de eenzaamheid of juist die om ‘de ruimte’, en niet te vergeten de grote mobiliteitsvraagstukken. Alleen met de juiste verbindingen - publiek en privaat - kunnen we werken aan de grote opdracht van onze sector: een betere en duurzame bebouwde omgeving. ACT NOW FOR A BETTER TOMORROW!


IN THE SPOTLIGHT  

U overweegt om uw bedrijf tijdens PROVADA onder de aandacht te brengen? Of het nu gaat om zichtbaarheid in de nieuwsbrief, op de website of om een online profiel? Wij bieden vele mogelijkheden.......