Grid Pattern

Houzr/OPENRED

Optimaliseer je nieuwbouwproject met Houzr

Hoe weet je of je het juiste bod uit hebt gebracht op een object? En sluit je project nog aan op de markt wanneer het in de verkoop gaat? Met Houzr kun je als projectontwikkelaar grote hoeveelheden mogelijke projectconfiguraties berekenen én testen op mogelijke bouwlocaties in Nederland. Houzr rekent razendsnel miljoenen scenario’s door en zoekt op basis van verschillende gegevensbronnen en voorspelmodellen naar de optimale balans binnen de gestelde kaders tussen jouw rendement, risico en markt fit.

De Houzr potentiescan
Houzr functionaliteiten 01 800x468Houzr is een applicatie die ontwikkelaars van residentieel vastgoed in de vroege stadia van hun proces gebruiken. De Houzr potentiescan helpt iedereen die belang heeft bij een succesvol nieuwbouwproject (of transformatie) met inzichten en statistieken over de geselecteerde plot. De applicatie wordt gebruikt door ontwikkelaars, gemeenten, beleggers, makelaars en adviseurs.

Met de applicatie kun je diverse woningproducten testen op een potentiële bouwlocatie in Nederland. Op basis van verschillende gegevensbronnen berekent Houzr de potentiële omzet (voor koop, huur, middenhuur en sociaal), de kwantitatieve marktvraag, een kosten indicatie en marge van verschillende woonproducten, rekening houdend met verschillende situationele en economische scenario’s. Met de applicatie heb je binnen drie minuten de voorspelde VON-prijs en de markthuur van meer dan 400 verschillende woonproducten. Daarnaast is gelijk inzichtelijk waar de toekomstige bewoners vandaan komen voor de nieuwbouwproject en wat beleggers bereid zijn te betalen voor de woonproducten.

Dit helpt bij beslissingen over het kopen van grond, het deelnemen aan een aanbestedingsprocedure, de invulling van een plan, marktverkenningen en prijs die kan worden geboden en de uiteindelijk te hanteren vrij op naam prijs.

Meer weten of een demo? Bezoek stand 11-20 tijdens PROVADA 2023