Grid Pattern

Constantijn Berning

Executive Development Director EDGE Technologies

Eerder werkte Constantijn als onderzoeker bij het Stan Ackermans Instituut, maar ook als project manager bij ARCADIS en later als Developer Manager bij Triodos Bank. Constantijn heeft ervaring opgedaan in veel verschillende facetten van de vastgoedsector, waardoor hij een kritische blik heeft ontwikkeld, die essentieel is voor het vinden van ontwikkelingsmogelijkheden. In 2010 trad Constantijn in dienst bij Edge als Developer Manager. Na een grote staat van dienst op het gebied van conceptontwikkelingen, financiële analyse en contractmanagement, werd hij gepromoveerd tot Executive Development Director in 2019. 

Als ondernemende manager is hij gespecialiseerd in het ontwikkelen van duurzame vastgoedprojecten met een holistische aanpak. De rode draad in zijn werk is het vinden van innovatieve en duurzame oplossingen voor complexe problemen in vastgoedprojecten. 

Constantijn heeft een Msc. in Architectuur, Stedenbouw en Bouwkunde van de TU Delft en voltooide met succes cursussen in Design Management en Investment Analyse.

Gerelateerde sprekers

Anne van Bergen

Projectontwikkelaar Synchroon

Mark Derksen

Projectontwikkelaar JORD

Mark Van Wordragen

Directeur Croonwolter&dros - TBI

Norbert Schotte

Transitiemaker Gideon

Onno Dwars

CEO Ballast Nedam Development

Pauline Bieringa

Directeur Triodos Bank Nederland

Richard Ruijtenbeek

Sr. Adviseur Energie en Circulaire Ontwikkeling Gemeente Amsterdam

Werner Schouten

Directeur Impact Economy Foundation