Grid Pattern

Olaf Vogelaar

Head of Real Estate & Development Bol.com

Olaf Vogelaar (43) is al 17 jaar intensief betrokken bij de vastgoedvraagstukken van bol.com Eerst werkzaam als vastgoed adviseur en sinds twee jaar is hij in dienst bij de online retailer als directeur Real Estate & Development.

Bol.com had behoefte aan team dat zich dagelijks bezig houd met de zoektocht naar nieuwe ontwikkellocaties en bestaande objecten maar ook het beheren van de bestaande portefeuille die inmiddels meer dan 1 mio m2 groot is, en groeiende. Het grootste deel daarvan betreft logistiek vastgoed maar ook het hoofdkantoor en de vastgoedvraagstukken van zusterorganisatie Ampère vallen onder verantwoordelijkheid van Olaf. 

De wil om te verbeteren zit in de natuur van bol.com en de vastgoedvraagstukken vormen daar een groot onderdeel van. Waar we in 1999 pionierden met het openen van de eerste online boekwinkel van Europa, willen we nu inspireren in het verduurzamen van e-commerce.

Bol.com is een van de grootste online retailplatforms van België en Nederland, met assortiment van 34 miljoen artikelen, een netwerk van 13 miljoen klanten, 3.000 collega’s en 51.000 lokale ondernemers die via ons platform verkopen. We staan midden in de samenleving en hebben de kans om daar een positieve bijdrage aan te leveren.

Bijeenkomst

Gerelateerde sprekers

Harold Coenders

Partner | Director Occupier Services Colliers

Johan Beukema

Managing Partner Buck Consultants International

Maaike van Leuken

Divisiedirecteur Bedrijfsvoering De Nederlandsche Bank

Peter van Leeuwen

Director EMEA Logistics of Bausch & Lomb