Grid Pattern

Marco Bakx

Manager Woningcorporaties abcnova

Marco Bakx is Manager Woningcorporaties bij abcnova. abcnova heeft in de afgelopen jaren een mooie track record opgebouwd in de corporatiesector. Marco werkt aan de uitbreiding en versterking van de positie in deze sector vanuit zijn rol als MT-lid in de Business Unit Gebiedsontwikkeling met focus op de woningcorporaties.

Marco heeft ruime ervaring opgedaan op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling voor en bij woningcorporaties. De afgelopen jaren heeft hij in de functie van directeur bij een woningcorporatie stedelijke vernieuwingstrajecten en innovatieve programma’s opgezet (op het gebied van groene leefomgeving, energietransitie, woonlasten, data en participatie). Vanuit de opdrachtgeversrol heeft hij vernieuwend opdrachtgeverschap, vastgoedprocessen en organisatieveranderingen verder opgezet.

De woningcorporatiemarkt staat de komende jaren voor grote uitdagingen, waaronder de woningbouwversnelling en de verduurzaming. Marco ondersteunt bij de ontwikkeling en realisatie van deze uitdagingen en kan ook op strategisch niveau helpen met deze opgaves om samen de corporatiemarkt verder te brengen.

Bijeenkomst

Hoe worden we Paris Proof?

Vesteda

Woensdag 10:45 - 11:30

Arena

Gerelateerde sprekers

Eefje Stutvoet

Projectmanager Paris Proof DGBC

Maarten Markus

Manager Duurzaamheid AM

Rudy Verstappen

Research Manager ESG at Altera Vastgoed