Grid Pattern

Maarten de Gruyter

Oprichter en directeur Boelen de Gruyter

Als oprichter en directeur richt Maarten zich op nieuwe acquisities en overziet de commerciële activiteiten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de creatieve en strategische visie van het bedrijf. 

Maarten is geboren in ’s‐Hertogenbosch en afkomstig uit een geslacht van ondernemers. Hij studeerde in zowel Brussel als Amsterdam. Na het afronden van zijn studie International Business is hij vanaf 2001 werkzaam geweest in de vastgoedsector als ontwikkelaar en investeerder. Samen met Harm Boelens is hij in 2007 gestart met Boelens de Gruyter.  

Maarten is gastspreker bij Business News Radio, columnist bij onder andere het tijdschrift Quote en werd in 2018 verkozen tot vastgoedman van het jaar. 

Naast zijn activiteiten bij Boelens de Gruyter is Maarten oprichter van stichting DON. Het doel van stichting DON is het ondersteunen van fundamenteel wetenschappelijk diabetesonderzoek. Sinds 2019 is Maarten erevoorzitter en benoemt tot Honorary fellow aan het Hubrecht Institute, Developmental Biology and Stem Cell Research in Leiden. In dit instituut werd, als dank voor zijn tomeloze inzet, ook een laboratorium naar hem vernoemd.

Bijeenkomst

Hou je vastgoed hoogtepunten - Maarten de Gruyter & Sander Schimmelpenninck - aansluitend borrel!

ABN AMRO

Dinsdag 16:00 - 16:30

11-07

Ronde tafelgesprek met Rupert Parker Brady: De supermarkt als drager van de buurt- en wijkwinkelcentra

LIDL

Woensdag 15:30 - 16:00

12-34

Gerelateerde sprekers

Hans Buijtelaar

Wethouder Wijk bij Duurstede

Peter van Kooten

Head of Real Estate Development Metropool Real Estate Development

Sander Schimmelpenninck

Journalist, opiniemaker, columnist en schrijver