Grid Pattern

Dialoogtafel: samen bouwen aan het beste winkelnetwerk

LIDL
Woensdag 15:00 - 16:00 12-34

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

50 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

Al jaren lang zet Lidl zich in voor het beste winkelnetwerk, zo luidt bij ons al meer dan 25 jaar; Expansion Never Stops!

Met onze duidelijke visie op o.a. duurzaamheid blijven wij investeren om ons winkelportfolio toekomstbestendig te (ver)bouwen en te ontwikkelen. Maar hoe kunnen wij dit gezamenlijk doen? Wij wisselen graag van gedachten aan onze dialoogtafel hoe wij gezamenlijk (We Can Be Heroes) het beste toekomstbestendige winkelportfolio kunnen realiseren.

Wij zien je graag op woensdag 15 juni op onze stand, hal 12 stand 34.

Meld je tijdig aan in verband met beperkte beschikbaarheid. 

Duurzaamheidsstrategie Lidl:

Voor Lidl is duurzaam handelen een van de centrale strategische doelen voor een succesvolle toekomst. Wij willen onze positieve impact op mens, dier en milieu vergroten en onze negatieve impact verkleinen. Duurzaam handelen is onze manier om elke dag opnieuw te voldoen aan onze beloften op het gebied van kwaliteit en tegelijkertijd de toekomst van ons bedrijf te waarborgen. 

In dit kader hebben wij onze duurzaamheidsstrategie ontwikkeld. Hiermee geven wij duidelijk richting aan hoe wij duurzaam handelen. Met onze duurzaamheidsstrategie focussen wij ons op 6 strategische pijlers: ‘Grondstoffen sparen', 'Klimaat beschermen', ‘Biodiversiteit respecteren’, 'Eerlijk handelen', 'Gezondheid bevorderen' en 'Dialoog voeren'. Voor elk van deze pijlers beschrijven wij hoe wij bij Lidl omgaan met onze verantwoordelijkheid voor mens, dier en milieu.  

Bewuste voeding onderdeel duurzaamheidsstrategie:

Als grote landelijke supermarkt met ongeveer 440 filialen in Nederland bereiken wij wekelijks een groot aantal klanten. De producten die deze klanten kopen, zijn onderdeel van hun dagelijkse voedingspatroon. Aangezien de productie van levensmiddelen ook negatieve sociale en ecologische gevolgen met zich mee brengt, willen wij deze effecten verminderen door onze klanten een zo gezond en duurzaam mogelijk assortiment aan te bieden. Bewuste voeding heeft niet alleen een positieve bijdrage op onze strategische pijler ‘Gezondheid bevorderen’, maar heeft ook een positief effect op de andere strategische pijlers.

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

50 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2023 15:00 06/14/2023 16:00 Europe/Amsterdam Dialoogtafel: samen bouwen aan het beste winkelnetwerk Al jaren lang zet Lidl zich in voor het beste winkelnetwerk, zo luidt bij ons al meer dan 25 jaar; Expansion Never Stops!

Met onze duidelijke visie op o. a. duurzaamheid blijven wij investeren om ons winkelportfolio toekomstbestendig te (ver)bouwen en te ontwikkelen.
PROVADA 2023 , 12-34