Grid Pattern

Datagedreven plintontwikkeling: van normenkader naar PLINTR & CHATGPT

Springco
Dinsdag 15:30 - 16:15 Arena

Ontdek de toekomst van plintontwikkeling met Plintr en ChatGPT! Wij geloven in de kracht van data om plinten in steden, dorpen en gebouwen fijn, passend en toekomstbestendig te maken. Met onze visie en datatools streven we naar vitale, veerkrachtige en inclusieve gemeenschappen. De plint, hoewel slechts 20% van het gebouw, bepaalt maar liefst 80% van de beleving op straat. Mis onze sessie niet, waarin we de mogelijkheden van datagedreven plintontwikkeling onthullen en hoe dit bijdraagt aan het beter maken van steden.

Tijdens onze sessie delen we een boeiende casus van een gebiedsontwikkeling en laten we zien hoe onze tool kan worden ingezet. Ontdek hoe we met geavanceerde data-analyse de reële marktvraag en behoeften van een stad, dorp of gebouw kunnen achterhalen. We tonen de impact van datagedreven besluitvorming op de toekomst van steden en laten zien hoe dit leidt tot succesvolle gebieden. De mogelijkheden zullen je verrassen en inspireren.

En als kers op de taart hebben we ChatGPT, onze geavanceerde AI-assistent. Met behulp van PLINTR en projectinformatie zal ChatGPT geweldige plintvullingen bepalen voor het project. Deze zullen worden omgezet in prachtige renders door Midjourney/Stable Diffusion. Laat je verbazen door de creatieve mogelijkheden die ChatGPT biedt en zie hoe AI bijdraagt aan het creëren van aantrekkelijke en toekomstbestendige stedelijke omgevingen. Laat je enthousiasmeren door de innovatieve potentie van Plintr en ChatGPT!

sprekers

Tom van 't Hek

Gespreksleider

Moderator

Walter Bokern

CIO Springco Urban Analytics

Locatie

Arena

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2023 15:30 06/13/2023 16:15 Europe/Amsterdam Datagedreven plintontwikkeling: van normenkader naar PLINTR & CHATGPT Ontdek de toekomst van plintontwikkeling met Plintr en ChatGPT! Wij geloven in de kracht van data om plinten in steden, dorpen en gebouwen fijn, passend en toekomstbestendig te maken. Met onze visie en datatools streven we naar vitale, veerkrachtige en inclusieve gemeenschappen. PROVADA 2023 , Arena