Grid Pattern

Hoe toekomstbestendig is uw vastgoed?

SGS Search
Dinsdag 11:45 - 12:30 Arena

Als onderdeel van de Green Deal ontwikkelde de EU haar eigen EU-biodiversiteitsstrategie. Nederland volgt deze lijn door diverse beleids- en wetsvoorstellen met betrekking tot biodiversiteit uit te rollen.

Vastgoedeigenaren en -ontwikkelaars zijn daarom nu al in toenemende mate met biodiversiteit bezig. Zowel om hun reputatie te verbeteren als om aan de steeds strengere wet- en regelgeving rondom biodiversiteit te voldoen. 

Wat betekent dit voor de vastgoedsector?
Onze experts Freek Langeraap (Real Estate en Environment) en Willem van Strien (Biosciences Center Lissabon) vertellen u graag over de ontwikkelingen en toekomstige wetgeving, maar vooral ook over de kansen en mooie praktijkvoorbeelden die zij zien om biodiversiteit te integreren in uw bestaande ESG-beleid.

Benieuwd hoe u met uw vastgoed een positieve impact op de lokale biodiversiteit kunt hebben? Bezoek ons op dinsdag 13 juni 2023 van 11:45 - 12:30 in de ArenA of kom langs op onze stand in hal 10-16.

sprekers

Freek Langeraap

Business Developer - Built Environment SGS Search

Willem van Strien

Project Coordinator - Global Biosciences Center SGS Search

Locatie

Arena

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2023 11:45 06/13/2023 12:30 Europe/Amsterdam Hoe toekomstbestendig is uw vastgoed? Als onderdeel van de Green Deal ontwikkelde de EU haar eigen EU-biodiversiteitsstrategie. Nederland volgt deze lijn door diverse beleids- en wetsvoorstellen met betrekking tot biodiversiteit uit te rollen. Vastgoedeigenaren en -ontwikkelaars zijn daarom nu al in toenemende mate met biodiversiteit bezig. PROVADA 2023 , Arena