Grid Pattern

Openingsbijeenkomst studentendag

PROVADA
Donderdag 11:30 - 12:15 E107

Op donderdag 15 juni bieden we HBO- en WO-studenten een speciaal studentenprogramma aan.

Het doel van de studentendag is tweeledig, namelijk studenten en werkgevers met elkaar in contact brengen én de vastgoedsector in de volle breedte in de schijnwerpers te zetten. Werkgevers die deelnemen aan dit programma ontvangen studenten op hun stand voor een kennismaking en een eventuele activiteit. De dag is bedoeld voor 4e jaars studenten HBO en WO (oa Bouwkunde, Vastgoed & Makelaardij). Zoals je van PROVADA mag verwachten, zorgen wij voor een dynamisch en interactief programma.

Keynote René Boender (brain agent, expert Gen Z)

We openen de dag om 11:30 uur in zaal E107 met de man die alles weet over de generatie die nu de werkvloer opstroomt, Generatie Z (geboren in 1996- 2012). Volgens Boender kun je ze maar beter leren kennen, dan wordt de toekomst een stuk leuker. En als student wil je dit college zeker niet missen. Je kunt maar beter voorbereid zijn.

In samenwerking met: Aan de Stegge Twello, Abc Nova, ABN AMRO, Altera, Arcadis, BAM Wonen, BPD, BrabantStad, Colliers, Crowd Real Estate, Cushman & Wakefield, Daiwa House, De Meeuw, Dura Vermeer, Dynamis, Earthy, Evoyo, Eteck, Fakton, Fris, Gemeente Utrecht, Kieszon, KERN, Mosaic World, Mogelijk, MVGM, Nevap, Plegt Vos, Rijksvastgoedbedrijf, Savills, Spring Real Estate, Stadkwadraat, Van Wijnen, VanWonen, Vesteda en VORM.

Het studentenprogramma en plattegrond >>>

sprekers

René Boender

Brand-booster & Brain-agent

Wim van der Post

Kennismanager Rijksvastgoedbedrijf

Peter Schreuter

Directeur & eigenaar PROVADA

Locatie

E107

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2023 11:30 06/15/2023 12:15 Europe/Amsterdam Openingsbijeenkomst studentendag Op donderdag 15 juni bieden we HBO- en WO-studenten een speciaal studentenprogramma aan. Het doel van de studentendag is tweeledig, namelijk studenten en werkgevers met elkaar in contact brengen én de vastgoedsector in de volle breedte in de schijnwerpers te zetten. PROVADA 2023 , E107