Grid Pattern

Werners Klimaattafel: Crisisberaad voor 1,5e graad

PROVADA
Dinsdag 15:15 - 16:00 Forum 1

1,5e graad opwarming is geen doel. Het is een grens. Binnen enkele jaren dendert de bouw echter keihard door deze grens heen. Tijd voor een crisisaanpak voor de bouw. Dat dit kan, weten we. In de energiecrisis hebben we namelijk ook het onmogelijke gedaan: we zijn binnen 1 jaar onafhankelijk geworden van Russische brandstoffen. Daar is lang niet altijd netjes voor getenderd, regels zijn geslecht, maar het resultaat mag er zijn. Nu is het zaak om dit ook voor de bouw te doen.

Hoe ziet een crisisaanpak voor het klimaat eruit? Hoe bouwen we radicaal anders? Welke spelregels moeten fundamenteel anders? Welke belangen moeten we daarvoor slechten? En welk leiderschap is daarvoor nodig? Je hoort het bij het Crisisberaad voor 1,5e graad.

sprekers

Werner Schouten

Directeur Impact Economy Foundation

Dr. ir. Tom Daamen

Associate Professor in urban development management Delft University Technology

Marieke Mentink

Directeur Vastgoed Dura Vermeer

Yvette Watson

Mede-eigenaar PHI Factory

Cécile van Oppen

Co-Founder Copper8

Mark Siezen

CEO Bouwinvest

Locatie

Forum 1

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2023 15:15 06/13/2023 16:00 Europe/Amsterdam Werners Klimaattafel: Crisisberaad voor 1,5e graad 1,5e graad opwarming is geen doel. Het is een grens. Binnen enkele jaren dendert de bouw echter keihard door deze grens heen. Tijd voor een crisisaanpak voor de bouw. Dat dit kan, weten we. PROVADA 2023 , Forum 1