Grid Pattern

NOOKA SPACE SA

Nooka Space is een nieuw concept van slimme, flexibele microkantoren die in buurten, wijken en op drukbezochte locaties kunnen worden geplaatst. De afgelopen twee jaar is het gebruik van het kantoor veranderd maar er heeft nog maar weinig innovatie plaatsgevonden. Daar wil Nooka Space verandering in brengen en op PROVADA 2022 krijgt u de kans om dit zelf te ervaren!

Nooka Space is het antwoord op de revolutie die zich voltrekt in de manier waarop mensen willen werken: tijd- en plaats-onafhankelijk en samenwerken met mensen die niet per se op dezelfde locatie aanwezig zijn. Het businessmodel richt zich op:

  • bedrijven die hybride werken professioneel willen faciliteren,
  • overheden die gezonde werkomgevingen en minder uitstoot in de stad willen bevorderen,
  • vastgoedontwikkelaars die aanvullende faciliteiten willen bieden aan gebruikers, en
  • zelfstandigen en particulieren die op uurbasis een eigen professioneel kantoor willen huren. 

Hoe werkt Nooka Space?
Nooka Space is ontworpen als netwerk van kantoren met een community van gebruikers. Het gebruik is op basis van een abonnement maar kan ook per uur worden geboekt. Boekingen worden gemaakt via een eigen, mobiele app beschikbaar via de App Store en Google Play voor IOS- en Android toestellen.

Sinds de oprichting in 2020 zijn er Nooka’s in gebruik in vijf Europese landen: Ierland, Zwitserland, Italië, Frankrijk en Roemenië. PROVADA heeft de primeur in Nederland, u kunt hier namelijk zelf het kantoorconcept uitproberen!

Hoe ziet Nooka Space er uit?
Nooka Space is veelzijdig en geschikt voor binnen- en buitenruimten. Op dit moment heeft het concept twee typen kantoren voor buitenruimtes: de Nooka One en Nooka Two voor respectievelijk een of twee personen. Alle kantoren zijn ‘plug and play’ en uitgerust met modern meubilair en accessoires. Meer dan 15 slimme sensoren regelen verwarming, verlichting en luchtkwaliteit en garanderen daarmee een prettige werkomgeving. Voor binnenruimten is de Nooka Air ontwikkeld.

Ervaar Nooka Space zelf
Zelf een Nooka Space uitproberen? Kom naar hal 12, stand 21 om het gemak van een compacte, volledig ingerichte Nooka Space te ervaren. Maak gelijk kennis met het team van Nooka Space. Plan uw afspraak via het formulier hiernaast.

Meer informatie:
Neem contact op met Nooka Space Nederland via Allain Silbernberg (allain@nookaspace.com) of kijk op www.nookaspace.com.