Grid Pattern

Havenbedrijf Rotterdam

Toekomst in de maak in de Rotterdamse haven

In de haven van Rotterdam zijn talkrijke mogelijkheden voor loodsen, kavels, bedrijfsruimte, kantoorruimte en gebiedsontwikkeling.

Rotterdam is een dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Naast verschilleden gebieden bestemd voor logistieke- en industriële ontwikkeling zoals Maasvlakte Plaza, Distripark Maasvlakte West, agrocluster Rotterdam Food Hub, de Waal- en Eemhaven verbinden we haven en stad met elkaar in het Rotterdam Makers District. Hier werken Havenbedrijf Rotterdam en gemeente Rotterdam samen aan de transformatie van een oud havengebied. Een plek waar innovatieve maakbedrijven, start-ups en scale-ups succesvol kunnen ondernemen in een unieke omgeving. Als verbinder van vastgoedprofessionals, investeerder en ontwikkelaar werken we samen aan een optimaal vestigingsklimaat voor onze klanten.

Kom meer te weten
Kom meer te weten over de talrijke mogelijkheden in het Rotterdamse havengebied en onze vastgoedvisie voor de toekomst. Zie met eigen ogen wat er allemaal gebeurt. Wij komen graag in contact met vastgoedprofessionals, beleggers, investeerders en bouwers.

Wij zien uit naar je komst!

Team Real Estate
Havenbedrijf Rotterdam

Meer over vastgoed Havenbedrijf Rotterdam