Grid Pattern

Kroonenberg Groep

Stand 12-17 Stand 12-16

Ons doel is om ontwikkeling, kwalitatief beheer en rendement met elkaar in balans te brengen. Door onze jarenlange ervaring met een verscheidenheid aan projecten en onze kennis van de markt, creëren wij kwalitatieve oplossingen op maat.

Besluitvaardigheid, financiële daadkracht en creativiteit kenmerken het handelen van Kroonenberg Groep. Onze kernactiviteiten vastgoedbeleggingen en projectontwikkeling zijn flexibel en doelgericht inzetbaar, dankzij onze compacte organisatie en onze eigen, of toegevoegde expertise. Onze strategie is om door aankoop van individueel vastgoed, overname van bestaande portefeuilles, of het nemen van grondposities, onze groei zeker te stellen, waarbij wij streven naar een optimaal resultaat.

Op de zakelijke vastgoedmarkt in Nederland en in de Verenigde Staten bieden wij commercieel vastgoed aan voor de verhuur. Daarmee is de zakelijke markt onze primaire doelgroep. Voor wat betreft de ontwikkeling van commercieel vastgoed hanteren wij criteria die uitgaan van aanwezige of potentiële kwaliteit.