Grid Pattern

Cushman & Wakefield

Stand 10-23

Cushman & Wakefield is wereldwijd toonaangevend op het gebied van professional services in commercieel vastgoed. Als strategisch adviseur creëert de organisatie duurzame ondernemingswaarde door opdrachtgevers te begeleiden bij het formuleren van de best mogelijke vastgoedbeslissingen en –oplossingen én verantwoordelijkheid te nemen voor de realisatie ervan. Wij werken vandaag aan de vastgoedmarkt van morgen. Of dit nu gaat over leefbaarheid, huisvestingsstrategie of toekomstbestendigheid. Wij zijn ons bewust van de veranderende rol en functie die vastgoed heeft door de veranderende wereld en de kansen die het biedt om duurzame waarde voor de samenleving te creëren. 

Kom langs op onze stand voor een goed gesprek en een heerlijke, door onze barista, bereide kop koffie of schuif aan bij één van onze themabijeenkomsten. Hier gaan we in debat over het gevecht om de ruimte en de vastgoedmarkt van de toekomst.

Cushman & Wakefield is een van de grootste strategisch adviseurs in commercieel vastgoed ter wereld met circa 50.000 medewerkers verspreid over ongeveer 400 kantoren in 60 landen. In 2020 realiseerde de organisatie een omzet van $7,8 miljard met kernactiviteiten zoals property, facility en projectmanagement, leasing, capital markets, valuations en andere dienstverlening.

 

Meer informatie vindt u op www.cushmanwakefield.nl en via LinkedIn