Grid Pattern

Yardi Systems BV

Stand 12-15

Yardi is een wereldspeler in vastgoedtechnologie en ontwikkelt en ondersteunt toonaangevende asset- en vastgoedbeheersoftware voor alle vastgoedondernemingen. Yardi zet zich in voor klanten en medewerkers, geeft terug aan de gemeenschap en investeert doorlopend in innovatie.

Als een van de snelst groeiende vastgoedoplossingen in Europa biedt Yardi nu lokale expertise aan klanten in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Met de volledig geïntegreerde Yardi Elevate Suite verbetert u de performance van uw assets, verlaagt u uw kosten, brengt u risico's in balans en verhoogt u uw omzet. Op basis van gedetailleerde operationele gegevens kunnen uw assetmanagers beter geïnformeerde beslissingen nemen, teams samenbrengen, de samenwerking verbeteren en de processen stroomlijnen om de omzet te verhogen.

Kenmerken

Deal Manager: een gebruiksvriendelijke deal management oplossing voor assetmanagers en hun interne en externe makelaars.

Lease Manager: maak de gezondheid van uw portefeuille inzichtelijk, analyseer huurdersrisico's en beheer uw huurinning om de performance van uw assets nauwkeurig te bepalen.

Forecast Manager: betrek verhuur-, assetmanagement- en financiële teams bij het budgetteringsproces.

Retail Manager: optimaliseer de omzet van winkelcentra door de belangrijkste gegevens en verhuuractiviteiten te automatiseren.

Construction Manager: verkrijg inzicht in budgetten, de omzet van kapitaalprojecten en verbeteringen voor huurders in real time.

Facility Manager: stroomlijn onderhoud aan apparatuur, pandinspecties en serviceverzoeken

Meer informatie is te vinden op  http://www.yardi.nl