Grid Pattern

Hou je vastgoed hoogtepunten - Maarten de Gruyter & Sander Schimmelpenninck - aansluitend borrel!

ABN AMRO
Dinsdag 16:00 - 16:30 11-07

Vastgoedondernemer Maarten de Gruyter en journalist Sander Schimmelpenninck vertellen wat volgens hen de belangrijkste en meest opvallende trends zijn in de wereld van vastgoed. En dat weten zij als geen ander want in hun podcast ‘Hou je vastgoed’ interviewen zij de belangrijkste spelers uit het veld. Bij ABN AMRO delen ze de pareltjes. Aansluitend is er gelegenheid tot netwerken tijdens de borrel.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Maarten de Gruyter

Oprichter en directeur Boelen de Gruyter

Sander Schimmelpenninck

Journalist, opiniemaker, columnist en schrijver

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 16:00 06/14/2022 16:30 Europe/Amsterdam Hou je vastgoed hoogtepunten - Maarten de Gruyter & Sander Schimmelpenninck - aansluitend borrel! Vastgoedondernemer Maarten de Gruyter en journalist Sander Schimmelpenninck vertellen wat volgens hen de belangrijkste en meest opvallende trends zijn in de wereld van vastgoed. En dat weten zij als geen ander want in hun podcast ‘Hou je vastgoed’ interviewen zij de belangrijkste spelers uit het veld. PROVADA 2022, 11-07