Grid Pattern

Een oud pand verduurzamen? Geen probleem!

ABN AMRO
Dinsdag 13:30 - 14:00 11-07

Werkelijk elk pand is te verduurzamen, dus ‘nee’ is geen optie. Zelfs het oudste, meest historische gebouw is te vergroenen zegt Suze Gehem van De Groene Grachten. Zij weet als geen ander hoe je dat doet. In de tien jaar dat zij hiermee bezig is, heeft ze alle soorten historische gebouwen getransformeerd tot energiezuinig pand. Van oud Middeleeuws fort tot gotische kerk. In haar lezing vertelt ze over de kansen voor energiebesparing, energieopwekking en circulariteit in en rond erfgoed. Aan de hand van talloze voorbeelden laat ze zien wat je kan doen om gebouwen en gebieden daadwerkelijk duurzaam te maken.

 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Suze Gehem

Oprichter De Groene Grachten

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 13:30 06/14/2022 14:00 Europe/Amsterdam Een oud pand verduurzamen? Geen probleem! Werkelijk elk pand is te verduurzamen, dus ‘nee’ is geen optie. Zelfs het oudste, meest historische gebouw is te vergroenen zegt Suze Gehem van De Groene Grachten. Zij weet als geen ander hoe je dat doet. PROVADA 2022, 11-07