Grid Pattern

Omgevingswet: samen aan de slag voor onze leefomgeving

NVM Business
Woensdag 15:00 - 15:30 10-14

De Omgevingswet bundelt en moderniseert de wet- en regelgeving voor de leefomgeving. Via één digitaal loket wordt het makkelijker om vergunningen aan te vragen en sneller inzichtelijk welke regelgeving van toepassing is. Met de samenhangende aanpak en het instrumentarium van de wet kunnen we de grote ruimtelijke opgaven - waaronder de woningbouwopgave en de energietransitie - effectiever aanpakken en met elkaar verbinden. Cathelijn Peters, directeur van het programma Aan de slag met de Omgevingswet, legt uit hoe dit alles in zijn werk gaat.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Cathelijn Peters

Directeur Aan de Slag met de Omgevingswet Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 15:00 06/15/2022 15:30 Europe/Amsterdam Omgevingswet: samen aan de slag voor onze leefomgeving De Omgevingswet bundelt en moderniseert de wet- en regelgeving voor de leefomgeving. Via één digitaal loket wordt het makkelijker om vergunningen aan te vragen en sneller inzichtelijk welke regelgeving van toepassing is. PROVADA 2022, 10-14