Grid Pattern

Kansen in de Stedelijke Regio Breda -Tilburg

Brabantstad, Gemeente Breda (Brabantstad) , Gemeente Tilburg (Brabantstad)
Donderdag 10:15 - 11:00 C203

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

13 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

Kom kennismaken met de nog jonge stedelijke regio Breda - Tilburg, met meer dan 1 miljoen inwoners. We tonen u een kijkje in onze keuken: de stand van zaken van de regionale verstedelijkingsstrategie én de verdichtingsopgaven in onze beide steden. Wij horen graag uw belangen als mede-investeerder in deze regio.

Sinds enkele jaren werken Tilburg (Hart van Brabant) en Breda (de Baronie) intensief samen op het vlak van economie en ruimtelijke ordening. We zijn één daily urban system en functioneren als één regio.

Met de toename van regionale opgaven zoals mobiliteit, energie, klimaat, stikstof en woningbouw is deze samenwerking intensiever geworden en verbreed.Daarom stellen we nu een regionale verstedelijkingstrategie op. We voegen 80 tot 100.000 woningne toe. Dat is 10% van de nationale woningbouwopgave! Daarnaast willen we 30.000 tot 50.000 nieuwe arbeidsplaatsen creëren en de mobiliteit in onze regio versterken.

Daarom stellen we nu een regionale verstedelijkingstrategie op.

Ga met ons in gesprek over de opgaven en de kansen die hier liggen!

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Locatie

C203

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

13 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 10:15 06/16/2022 11:00 Europe/Amsterdam Kansen in de Stedelijke Regio Breda -Tilburg Kom kennismaken met de nog jonge stedelijke regio Breda - Tilburg, met meer dan 1 miljoen inwoners. We tonen u een kijkje in onze keuken: de stand van zaken van de regionale verstedelijkingsstrategie én de verdichtingsopgaven in onze beide steden. PROVADA 2022, C203