Grid Pattern

Studentenprogramma Dynamis en Rijksvastgoedbedrijf

Dynamis
Donderdag 12:15 - 16:00 10-31

Goodbye Student Life, Hello Working World!

Binnenkort ga je afstuderen of maak je via een stage kennis met werken in de vastgoedbranche. Er veranderd veel, want studieboeken maken plaats voor sales pitches en zakelijke relaties nemen de plaats van je klasgenoten in. Wat heb je nodig om goed beslagen ten ijs te komen? Tijdens de PROVADA studentendag helpen wij je op weg met een kennissessie en 3 activiteiten op stand 25 en 31 (hal 10):

  • Casus uit de praktijk: ga aan de slag met een concreet en actueel vraagstuk van het Rijksvastgoedbedrijf!
  • Profielfoto: laat bij ons je professionele profielfoto maken voor je CV en social media.
  • Overspannen woningmarkt: durf je als (startende) huurder voor je rechten op te komen om een woning te krijgen? Onze vastgoedadvocaten geven je tips & tricks over hoe en wanneer op te komen voor je rechten.
  • Professional looks: iedere beroepsgroep heeft zijn eigen uitstraling en dresscode. Heb jij de juiste combinatie gevonden?

Heb je het begrepen? Test je kennis in de aansluitende pub quiz en win één van de fantastische prijzen.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:15 06/16/2022 16:00 Europe/Amsterdam Studentenprogramma Dynamis en Rijksvastgoedbedrijf Goodbye Student Life, Hello Working World!

Binnenkort ga je afstuderen of maak je via een stage kennis met werken in de vastgoedbranche. Er veranderd veel, want studieboeken maken plaats voor sales pitches en zakelijke relaties nemen de plaats van je klasgenoten in.
PROVADA 2022, 10-31