Grid Pattern

Studentenprogramma De Meeuw

De Meeuw
Donderdag 12:15 - 16:00 12-50

De Meeuw meets PROVADA students 
 
Altijd al die ene vraag willen stellen aan een Toekomstbouwer? Bezoek op 16 juni 2022 onze stand; Hal 12, stand 50 tussen 12.15-16.00 uur. Wij zitten klaar om met jullie te speeddaten. 
 

De Meeuw is een industrieel bouwbedrijf met stevige ‘roots’ in Oirschot en vestigingen in België, Zwitserland en Roemenië. We zijn gespecialiseerd in modulaire bouw en werken sinds 1929 aan toekomstbestendige huisvesting. We ontwerpen en realiseren modulaire en duurzame gebouwen om in te werken, te leren, te wonen, te verblijven en te herstellen, maar dan net even anders... 

Net even anders... 

Dat ‘net even anders’ zie je op de volgende manieren terug. Onze gebouwen zijn bijvoorbeeld flexibel. Ze kunnen eenvoudig groeien en krimpen. En veranderen van functie. Maar wat onze gebouwen écht uniek maakt, is het feit dat ze verplaatst kunnen worden. Hierdoor voldoet onze huisvesting altijd aan de meeste actuele behoefte van de markt en voorkomen we leegstand.  

Wat kun je van ons verwachten? 

Om onze koppositie op het gebied van circulair vastgoed vast te houden. Zijn we op zoek naar slimme collega’s die buiten de lijntjes durven te kleuren. Bij De Meeuw kom je terecht in een informele omgeving. Wij begrijpen dat het voor jou essentieel is om jezelf te kunnen ontplooien. Professionele en persoonlijke ontwikkeling, daar heb je ruimte voor nodig. Ruimte die De Meeuw je biedt. Letterlijk en figuurlijk! 

Interesse? 

De Meeuw is altijd op zoek naar nieuwe collega's en talent. Benieuwd naar de mogelijkheden na je studie? Praat met onze recruiter en op basis van jouw interesses voorzien wij jou van waardevolle carrièreadvies.  

Maak kans! 

Weten welk carrièrepad bij jou past? Raad de aantal legosteentjes in de bak op onze stand (Hal 12, stand 50). En wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar van één van onze prijzen. 

www.demeeuw.com 

Toekomstbouwer word je bij ons! 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:15 06/16/2022 16:00 Europe/Amsterdam Studentenprogramma De Meeuw De Meeuw meets PROVADA students 
 
Altijd al die ene vraag willen stellen aan een Toekomstbouwer? Bezoek op 16 juni 2022 onze stand; Hal 12, stand 50 tussen 12. 15-16. 00 uur. Wij zitten klaar om met jullie te speeddaten.
PROVADA 2022, 12-50