Grid Pattern

Studentenprogramma Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield
Donderdag 14:30 - 16:00 10-23

De vastgoedsector is niet statisch en moet meebewegen om toekomstbestendig te blijven. Gebouwen worden groener, werkplekken slimmer en flexibeler en bouwprojecten socialer. Hierdoor veranderen niet alleen gevels, maar hele steden en regio’s en ook de manier waarop we  samenleven en werken. Iedereen die deel uitmaakt van de sector kan onze toekomst helpen vormgeven. Met creativiteit, een verlangen naar innovatieve oplossingen en het juiste team. Werk met ons samen en creëer de nieuwe wereld van commercieel vastgoed.

Vaar met ons mee door de Amsterdamse grachten en bekijk de stad eens vanuit een ander perspectief en vind uit wat jouw What’s Next is.

Programma: 

  • 14.30 uur Ontvangst op de salonboot bij Strand Zuid
  • 14.45 uur Vertrek salonboot
  • 16.00 uur Aanmeren salonboot en einde borrel

Meld je aan om mee te varen op de salonboot! Let op er is plek voor 30 personen.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 14:30 06/16/2022 16:00 Europe/Amsterdam Studentenprogramma Cushman & Wakefield De vastgoedsector is niet statisch en moet meebewegen om toekomstbestendig te blijven. Gebouwen worden groener, werkplekken slimmer en flexibeler en bouwprojecten socialer. Hierdoor veranderen niet alleen gevels, maar hele steden en regio’s en ook de manier waarop we  samenleven en werken. PROVADA 2022, 10-23