Grid Pattern

Studentenprogramma: Meedoen of langs de kant blijven staan; hoe groen en inclusief is jouw leefomgeving?

Rabo Real Estate Finance
Donderdag 15:15 - 16:00 10-10

Jong, bijna afgestudeerd en klaar om impact te maken? Kom dan op donderdag 16 juni om 15:15 uur naar de stand van de Rabobank. We gaan het hebben over grote maatschappelijke thema’s die ook relevant zijn voor jouw toekomst. Denk aan de woningmarkt, energietransitie en duurzaam ondernemen. Samen met klanten en leden, maar ook met onze producten, kennis en netwerken spannen we ons hier dagelijks voor in. En nu doen we dat met jou! Hoe kijken jongeren aan tegen mogelijke oplossingen en dilemma’s? Een interactieve sessie, iedereen kan meepraten met het panel, bestaande uit twee jongeren en twee 55+ers. Dus kom langs en discussieer mee, onder leiding van moderator Tanja Morsheim, themacoördinator Toekomstbestendige woningmarkt bij Platform31. Naast deze interactieve sessie zijn er de hele middag (oud-) trainees aanwezig op de stand om jouw vragen te beantwoorden over een traineeship bij de Rabobank. 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 15:15 06/16/2022 16:00 Europe/Amsterdam Studentenprogramma: Meedoen of langs de kant blijven staan; hoe groen en inclusief is jouw leefomgeving? Jong, bijna afgestudeerd en klaar om impact te maken? Kom dan op donderdag 16 juni om 15:15 uur naar de stand van de Rabobank. We gaan het hebben over grote maatschappelijke thema’s die ook relevant zijn voor jouw toekomst. Denk aan de woningmarkt, energietransitie en duurzaam ondernemen. PROVADA 2022, 10-10