Grid Pattern

Studentenprogramma BRIXXonline

BRIXXonline
Donderdag 12:15 - 15:45 11-10

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeerplek of ben je bijna afgestudeerd en ben je op zoek naar een uitdagende baan in het vastgoed? Bij de stand van BRIXXonline (onderdeel van Metafoor Vastgoed en Software) praat Recruiter Loraine van Huenestein je graag bij over de mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Metafoor Vastgoed en Software is een is een adviesbureau op het gebied van vastgoed en grondzaken. Wij zijn een gedreven, jong en dynamisch team en zijn altijd op zoek naar enthousiaste starters en afstudeerders. Wij adviseren opdrachtgevers in het hele land bij vraagstukken binnen ons vakgebied. Zo helpen wij hen bijvoorbeeld bij het op orde brengen van het vastgoed, het berekenen van de kostprijsdekkende huur en het verduurzamen van vastgoed. Ook ontwikkelen we slimme softwaretools die ondersteuning bieden bij het beheren van vastgoed. Ons vastgoedbeheersysteem VBSonline, dat oorspronkelijk ontworpen is voor gemeenten, hebben wij omgebouwd voor commerciële vastgoedbeheerders: BRIXXonline. Ons hoofdkantoor in gevestigd in Dronten (Flevoland), maar als je bij ons komt werken, zul je werken voor opdrachtgevers bij jou in de buurt. Daarnaast komen wij één keer in de maand samen met het gehele team om kennis te delen, te sparren en gezellig te eten en te borrelen. Ook tijdens onze teamuitjes (om het jaar een trip naar het buitenland) werken wij aan onze teamspirit, gezien wij dat erg belangrijk vinden!

Kom jij tussen 12.15 en 15.45 uur naar onze stand om kennis te maken?

Je mag Loraine natuurlijk al even een connectieverzoek sturen via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lorainevanhuenestein/

Tot dan!

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:15 06/16/2022 15:45 Europe/Amsterdam Studentenprogramma BRIXXonline Ben jij op zoek naar een leuke afstudeerplek of ben je bijna afgestudeerd en ben je op zoek naar een uitdagende baan in het vastgoed? Bij de stand van BRIXXonline (onderdeel van Metafoor Vastgoed en Software) praat Recruiter Loraine van Huenestein je graag bij over de mogelijkheden binnen ons bedrijf. PROVADA 2022, 11-10