Grid Pattern

Studentenprogramma Aan de Stegge Twello

Aan de Stegge Twello
Donderdag 12:15 - 16:00 12-47

Aan de Stegge Twello is een ontwerpend en ontwikkelend bouwbedrijf gespecialiseerd in maatwerk bedrijfsgebouwen en parkeervoorzieningen. Bij ons kun je kennismaken met alle facetten van het bouwproces. Zo kun je meewerken met onze commercieel projectmanagers, in de werkvoorbereiding, modellering, op de bouw of in het gebouwbeheer. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en programma’s.

Jij bepaalt het doel van jouw stage en wij vullen dit samen met jou in. Je krijgt goede begeleiding van enthousiaste collega’s en een stagevergoeding. Daarnaast hebben wij een actief vitaliteitsprogramma en organiseren wij diverse uitjes.

Maak kennis met onze mensen en zie aan welke mooie projecten jij een bijdrage kunt leveren!

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:15 06/16/2022 16:00 Europe/Amsterdam Studentenprogramma Aan de Stegge Twello Aan de Stegge Twello is een ontwerpend en ontwikkelend bouwbedrijf gespecialiseerd in maatwerk bedrijfsgebouwen en parkeervoorzieningen. Bij ons kun je kennismaken met alle facetten van het bouwproces. Zo kun je meewerken met onze commercieel projectmanagers, in de werkvoorbereiding, modellering, op de bouw of in het gebouwbeheer. PROVADA 2022, 12-47