Grid Pattern

Studentenprogramma: Kern & NEVAP: Masterclass Conceptontwikkeling!

KERN Centrum voor vastgoedprofessionals
Donderdag 13:00 - 14:00 12-65

Vind jij gebouwen ook vaak op elkaar lijken? Voel jij je ook weleens lost in een locatie of voel jij je er meteen thuis? Dat heeft dan alles te maken met conceptontwikkeling, of juist het gebrek daaraan. En dat gebeurt aan de voorkant van een ontwikkeltraject. 

Lot Frijling, oprichter Yellow Concepts, geeft jou hierin een speciale masterclass, zodat je in korte tijd echt toepasbare tips & tricks meeneemt voor de ontwikkeling van jouw ideale gebied of gebouw! Van groot tot klein met de garantie op rendement op alle mogelijke niveaus. 

Naast deze masterclass geeft Frijling ook een preview van haar inspirerend Handboek Conceptontwikkeling, dat een leidraad is voor iedereen die waardevolle locaties wil ontwikkelen voor de wereld van morgen. 

Deze sessie wordt aangeboden door Kern en NEVAP.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Lot Frijling

Founder & owner Yellow Concepts

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 13:00 06/16/2022 14:00 Europe/Amsterdam Studentenprogramma: Kern & NEVAP: Masterclass Conceptontwikkeling! Vind jij gebouwen ook vaak op elkaar lijken? Voel jij je ook weleens lost in een locatie of voel jij je er meteen thuis? Dat heeft dan alles te maken met conceptontwikkeling, of juist het gebrek daaraan. En dat gebeurt aan de voorkant van een ontwikkeltraject. PROVADA 2022, 12-65