Grid Pattern

Studentenprogramma Stamhuis

Stamhuis
Donderdag 12:15 - 16:00 12-67

Heb jij een passie voor slim en snel (ver)bouwen? Maak kennis met Stamhuis.

Stap binnen op onze stand en ervaar de nieuwste (visualisatie)technieken met Holohelmet of VR-bril. Bij Stamhuis bieden wij onze opdrachtgevers deze virtuele en interactieve projectomgeving, waarmee wij de snelheid en efficiency van het bouwproces verhogen.

Stamhuis is toonaangevend in de bouw van kwalitatieve en duurzame voorzieningen voor winkelen, wonen, werken en recreëren. Als de grootste retailbouwer van de Benelux met vestigingen in Nederland, België en Duitsland ontwikkelen wij efficiënte oplossingen voor winkels, restaurants, kantoren en (recreatie)woningen.

Je bent welkom bij Stamhuis, hal 12-67. Wij zijn op zoek naar talentvolle en betrokken collega’s en komen graag met jou in contact.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:15 06/16/2022 16:00 Europe/Amsterdam Studentenprogramma Stamhuis Heb jij een passie voor slim en snel (ver)bouwen? Maak kennis met Stamhuis. Stap binnen op onze stand en ervaar de nieuwste (visualisatie)technieken met Holohelmet of VR-bril. Bij Stamhuis bieden wij onze opdrachtgevers deze virtuele en interactieve projectomgeving, waarmee wij de snelheid en efficiency van het bouwproces verhogen. PROVADA 2022, 12-67