Grid Pattern

Studentenprogramma Plegt-Vos

Plegt-Vos
Donderdag 12:15 - 16:00 12-64

Plegt-Vos is een landelijke bouwonderneming met vestigingen in Utrecht, Hengelo, Assen, Almelo, Langeveen en binnenkort Rotterdam. We ontwikkelen, bouwen en onderhouden woningen en appartementen. Het tekort aan woningen in Nederland vraagt om een snelle en duurzame aanpak. We zijn als eerste in Nederland gestart met de bouw van een gerobotiseerde Slimme Huizenfabriek voor de jaarlijkse productie van duizenden kant-en-klare, duurzame woningen en woningcomponenten.

Schrijf je alvast in voor een activiteit en/of een exclusieve rondleiding in onze Slimme Huizenfabriek: www.plegt-vos.nl.

Tot dan!

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:15 06/16/2022 16:00 Europe/Amsterdam Studentenprogramma Plegt-Vos Plegt-Vos is een landelijke bouwonderneming met vestigingen in Utrecht, Hengelo, Assen, Almelo, Langeveen en binnenkort Rotterdam. We ontwikkelen, bouwen en onderhouden woningen en appartementen. Het tekort aan woningen in Nederland vraagt om een snelle en duurzame aanpak. PROVADA 2022, 12-64