Grid Pattern

Studentenprogramma Vesteda

Vesteda
Donderdag 12:15 - 16:00 12-07

Ben jij betrokken, samenwerkingsgericht en ambitieus met interesse voor vastgoed? Lijkt werken bij een Nederlandse woningbelegger waar woningen beheerd, verhuurd én onderhouden worden een uitdaging? Kom dan langs bij de stand van Vesteda!

We gaan graag met jou in gesprek over je ambities en ideeën. En natuurlijk kijken we graag met je mee wat Vesteda voor jouw carrière kunnen betekenen. Laat je inspireren door onze professionals!  

Vesteda is een Nederlandse woningbelegger die zich richt op het middenhuursegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars, en heeft 9,5 miljard euro belegd in Nederlands residentieel vastgoed. 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:15 06/16/2022 16:00 Europe/Amsterdam Studentenprogramma Vesteda Ben jij betrokken, samenwerkingsgericht en ambitieus met interesse voor vastgoed? Lijkt werken bij een Nederlandse woningbelegger waar woningen beheerd, verhuurd én onderhouden worden een uitdaging? Kom dan langs bij de stand van Vesteda!

We gaan graag met jou in gesprek over je ambities en ideeën.
PROVADA 2022, 12-07