Grid Pattern

Studentenprogramma Altera

Altera Vastgoed NV
Donderdag 12:15 - 14:00 12-42

We kunnen in Nederland niet om verduurzaming heen. Het meest recente klimaatrapport van The Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) heeft nogmaals de urgentie aangetoond. Ook voor de woningsector geldt dat we ons best moeten doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen (mitigatie). Maar omdat een zekere mate van klimaatverandering nu al onvermijdelijk lijkt, moeten we ons ook voorbereiden op de gevolgen van klimaatverandering (adaptatie).

Werk samen een casus uit
We delen je in een team van ongeveer vijf personen in en je krijgt een casus voorgelegd over het verduurzamen van zowel appartementen als rijtjeswoningen. Verschillende voorstellen voor het verduurzamen leggen we aan de teams voor, zowel klimaatadaptief als klimaatmitigerend. De teams vragen we om de haalbaarheid van de voorstellen uit te werken, de kansen te benoemen en ook de eventuele (technische, juridische en financiële) belemmeringen aan te geven.

Win een lunch en een projectbezoek met onze CIO
Behoor je tot het team studenten met de best uitgewerkte casus dan win je samen een uitgebreide lunch met onze CIO Erwin Wessels en een bezoek aan een van onze projecten.

Het programma tijdens PROVADA sluiten we af met een gezamenlijke lunch.

Kijk hier voor meer informatie over Altera Vastgoed.

Contactpersoon: Bart Santhagens - Asset Manager Residential
M. 020 - 545 20 81
T. +31 (0)20 545 20 50 (algemeen)

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:15 06/16/2022 14:00 Europe/Amsterdam Studentenprogramma Altera We kunnen in Nederland niet om verduurzaming heen. Het meest recente klimaatrapport van The Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) heeft nogmaals de urgentie aangetoond. Ook voor de woningsector geldt dat we ons best moeten doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen (mitigatie). PROVADA 2022, 12-42