Grid Pattern

Wijkfonds: moderne impuls voor gebiedsontwikkeling

Timpaan
Donderdag 12:45 - 13:30 Forum 2

De ontwikkeling van een wijk stopt niet bij de oplevering. Niet alles is van tevoren uitgedacht en uitgetekend. De wijk vormt zich met haar bewoners. Huurders en huiseigenaren die vanuit gezamenlijke ideeën en wensen de kwaliteit van de wijk verder invullen. De projectontwikkelaars en bouwers zijn vaak al uit het zicht verdwenen. Hoe stellen we bewoners in staat gezamenlijk "te investeren" in de wijk? Bijvoorbeeld door te werken aan gedeelde voorzieningen op het gebied van wonen, leefbaarheid en mobiliteit.

Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan organiseert in Forum 2 een gesprek over dit onderwerp. In het panel zitten:

  • Ingeborg de Jong (directeur Timpaan)
  • Jelle Beemsterboer (ex-wethouder Gemeente Schagen)
  • Joan Ronner (directeur Area of People)
  • Monique Kwaak (manager vastgoed bij Parteon)
  • Pim van der Ven (directeur Juli Ontwerp)
  • De moderator is Jan Smit van Next2Company

 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Locatie

Forum 2

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:45 06/16/2022 13:30 Europe/Amsterdam Wijkfonds: moderne impuls voor gebiedsontwikkeling De ontwikkeling van een wijk stopt niet bij de oplevering. Niet alles is van tevoren uitgedacht en uitgetekend. De wijk vormt zich met haar bewoners. Huurders en huiseigenaren die vanuit gezamenlijke ideeën en wensen de kwaliteit van de wijk verder invullen. PROVADA 2022, Forum 2