Grid Pattern

De energietransitie van Schiphol Airport City: impact maken door volume!

Schiphol Commercial | Real Estate
Dinsdag 14:45 - 15:15 PROVADA FUTURE

De uitdagingen zijn groot én de tijd vliegt! Onze doelstelling ‘Zero Emission in 2030’ vraagt om een slimmere benadering. Een andere aanpak die verder reikt dan een gebouw of zelfs verder dan een gebied. Hoe kijk je naar je vastgoedportefeuille met zoveel verschillende kantoren en logistieke gebouwen? En waar start je? Waar een wil is, is een weg. We zijn de gebiedsregisseur op Schiphol en kunnen echt het verschil maken. Impact met volume. Hoe we dit doen en welke lessen we geleerd hebben, dat delen we graag met jou! Kom naar het podium van Provada Future.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Erik Felëus

Smart Building Developer Schiphol Commercial | Real Estate

Inge van Baardwijk

Adviseur Innovatie en CR Schiphol Commercial | Real Estate

Locatie

PROVADA FUTURE

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 14:45 06/14/2022 15:15 Europe/Amsterdam De energietransitie van Schiphol Airport City: impact maken door volume! De uitdagingen zijn groot én de tijd vliegt! Onze doelstelling ‘Zero Emission in 2030’ vraagt om een slimmere benadering. Een andere aanpak die verder reikt dan een gebouw of zelfs verder dan een gebied. PROVADA 2022, PROVADA FUTURE