Grid Pattern

Hét Ballast Nedam Development Natuurhuis

Ballast Nedam Development
Woensdag 11:45 - 12:30 Arena

Ballast Nedam Development zette onlangs een iconische stap met de lancering van het Natuurhuis; een klimaatpositieve rijwoning van stro. Dit is de uitkomst van een zoektocht naar een schaalbare klimaatpositieve rijwoning die eind vorig jaar startte. Hiermee wil Ballast Nedam Development het nieuwe normaal voor wonen in Nederland introduceren en een materialentransitie ontketenen.

Na een 'spoken word' over het Natuurhuis vindt er een paneldiscussie plaats door experts. Met scherpe stellingen wordt ingegaan op thema's als natuur, gezondheid, community, architectuur & design, duurzaamheid en een circulaire economie.

Meer informatie over het Natuurhuis is te vinden op: www.Natuurhuis.nu

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Helga van Leur

Meteorologe en tv-presentatrice

Jan Willem van de Groep

Founding Partner Factory Zero

Rosa Bos

Projectontwikkelaar Ballast Nedam

Locatie

Arena

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 11:45 06/15/2022 12:30 Europe/Amsterdam Hét Ballast Nedam Development Natuurhuis Ballast Nedam Development zette onlangs een iconische stap met de lancering van het Natuurhuis; een klimaatpositieve rijwoning van stro. Dit is de uitkomst van een zoektocht naar een schaalbare klimaatpositieve rijwoning die eind vorig jaar startte. PROVADA 2022, Arena